Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+381 (0) 29 633 733

Blog

Ëmbëlsirë e cila nuk piqet: Recetë e shijshme me lajthi, kokos dhe çokollatë

Përbërësit:

 1l qumësht,
 2 puging nga vanilja,
 250 g sheqer,
 3 sheqer të vaniljes,
 1 çokollatë për zierje,
 200 g lajthi të bluara,
 200 g kokos,
 200 g biskota të bluara,
 1 kuti biskota
 1 krem shkume,
 250 g margarinë

Si të gatuhet:

1. Pudingun përzieni me pak qumësht, ndërsa qumështin e mbetur qitni sheqer dhe vlojeni, pastaj shtojani pudingun e përzier. Zieni derisa të dendësohet.

2. Kur të ftohet filli shtoni sheqerin e vaniljes dhe margarinën dhe ndajeni përbërjen në 3 pjesë të njëjta.

3. Pjesës së parë shtojani çokollatën e shkrirë dhe lajthitë, në të dytën kokosin, ndërkaq në të tretën biskotat e bluara.

4. Radhisni një radhë biskota – fillin me çokollatë dhe lajthi, një radhë biskota – fillin me biskota, një radhë biskota – fillin me kokos, një rend biskota – kremin shkumë.