Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:

M&Sillosi ne Panairin tradicional të produkteve ushqimore SIAL 2018 ne Paris

Panairi tradicional i produkteve ushqimore SIAL 2018 ne Paris,

ku përfaqësuam produktet tona nga Kosova në mesim e 109 pjesëmarrësve të tjerë botëror,

me produktet tona cilësore te M&Sillosi.