Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
Title Image

Lajme

Lajme dhe Ngjarje
  • Panairi tradicional i produkteve ushqimore SIAL 2018 ne Paris, ku përfaqësuam produktet tona nga Kosova në mesim e 109 pjesëmarrësve të tjerë botëror, me produktet tona cilësore te M&Sillosi.

  • Mielli FINNESA dhuron shpërblimin e 10 mijë euro  Shkurte Berisha është fituese e premisë kryesore prej 10.000 euro në lojën Hap dhe Fito të organizuar nga mielli FINNESA. Shpërblimi është dhuruar më 26 mars. Ajo u shpreh mjaft e lumtur me shpërblimin e fituar . “Jam konsumatore e rregullt e miellit Finnesa, ka qenë ditë e diel kur e kam hap paketimin për të gatuar krepa në të cilin më ka qëllu kuponi i 10.000 euro, prej gëzimit të madh kam vazhdu të gatuaj krepat të cilat dolën edhe më të shijshme.” Fituesja

  • Devolli Corporation sërish ndër “Top Eksportuesit e Vitit” Oda Ekonomike e Kosovës, në 55 vjetorin e themelimit të saj, ka shpallur tatimpaguesit dhe eksportuesit më të mirë vendor. Në mesin e “Top Eksportuesve të Vitit” sërish është gjendur njera ndër kompanit më të suksesshme vendore, Devolli Corporation. Devolli Corporation me pronar Shkelqim Devolli vazhdimisht eshte shpërblyer me çmime të tilla. Ajo ka të akredituara të gjitha produktet e saj me çertifikatat më të njohura ndërkombëtare si FDA, BRC, IFS, HACCP, FSSC 2200, etj, duke bërë që keto produkte tashmë të eksportohen në mëse 17 vende të

  • Në ambientet e M&Sillosi-t të enjten është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit në mes të përfaqësueseve të kësaj kompanie dhe atyre të Kentucky Fried Chicken (KFC) për furnizim me produktin miell. Melli KFC është produkt enkas i zhvilluar nga M&Sillosi për nevojat e KFC-së. E themeluar në SHBA nga Colonel Harland Sanders, KFC është një ndër rrjetet më të mëdha të restoraneve të ushqimit të shpejtë në botë. Ajo është prezente në 123 vende të botës me 20,000 lokacione në mbarë globin. Ky brend i njohur Amerikan nga viti 2016 ka shtrirë rrjetin

  • Sot me datë 28.06.2017 në ambientet e fabrikës M&Sillosi ishte për vizite një delegacion i lartë i Ushtrisë së SHBA. Ky delegacion, i kryesuar nga Gjenerali Tim Orr, pati mundësinë të njoftohet për së afërmi me aktivitetet e kompanisë të cilat iu prezantuan nga stafi menaxhues. Gjenerali Orr u njoftua në lidhje me sfidat që kompania ka me rastin e sezonit të korrjes që është në prag të fillimit, si dhe me sfidat tjera që përfshinë kjo industri, në theks të veçantë me gjendjen e përgjithshme të bujqësisë në Kosovë dhe