Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
Title Image

Kontakt

Na Kontaktoni

Informatat e kontaktit

Fabrika:

Adresa: 21060, Xerxe / Rahovec, Kosovë

Tel: +383 (0) 29 633 733
Fax: 
+383 (0) 29 633 744
E-mail: [email protected]

Zyrtari për Komunikim ne Bujq

Vigan Kasapolli

Tel: +383 (0) 45 697 891

Depo Prishtinë

Kontakti: +383 (0) 45 500 575

Depo Pejë

Kontakti: +383 (0) 45 694 677

Depo Vushtrri

Kontakti: +383 (0) 45 629 090

Depo Ferizaj

Kontakti: +383 (0) 45 688 611

Depo Gjilan

Kontakti: +383 (0) 45 563 563

Numri kontaktues për Misër

TEL.: +383 (0) 45 697 891

Kontaktet emergjente
Tel.: +383 (0) 29 633 733 
Tel.: +383 (0) 45 587 468
Tel.: +383 (0) 45 644 147

sqShqip